+31 (0)20 520 65 55
Back To Top

Nassau Fundraising

  /  Fondswerving   /  Great Fundraising door de ogen van een 15-jarige

Great Fundraising door de ogen van een 15-jarige

Kairi Balvers, onze stagiair voor een dag, ging op reportage bij de masterclass die wij vorige week organiseerden. “Ik vond het heel leuk om een keer mee te maken!”, aldus Kairi.

“Ik ben Kairi Balvers en ik ben 15 jaar. Ik zit op het Pieter Nieuwland College in 4 VWO. Voor school moest ik een dag stagelopen bij een bedrijf. Iedereen uit de 4e moest dit doen. Het bedrijf mocht je helemaal zelf kiezen, het kon iets te maken hebben met wat je later wilt doen of het kon iets zijn waar je meer over wilde weten. Het bedrijf waarvoor ik natuurlijk heb gekozen, is Nassau!

Een van de redenen dat ik voor Nassau heb gekozen is omdat mijn moeder hier werkt. Ik wist een klein beetje wat zij als werk deed, maar het was me nooit helemaal duidelijk. Je moest niet alleen stagelopen, maar ook twee interviews houden en een verslag maken. Door mijn stage heb ik geleerd wat mijn moeder nou doet.

Mijn dag begon om 9.00 uur bij ‘The Social Hub’. Ik mocht de spullen klaarleggen. Rond 10.00 uur kwamen de mensen die de masterclass gingen volgen. Iedereen stelde zich voor en toen begon de presentatie. De masterclass ging over Great Fundraising. Zelf wist ik hier nog helemaal niks van. Ik had hier nog nooit over gehoord. Het was best lastig om te begrijpen, ook omdat de masterclass in het Engels was. Het waren best veel moeilijke woorden.

Om 11.15 uur was er even pauze, en toen ging het weer verder. Ik heb ook wat foto’s gemaakt. Er werd veel uitgelegd over Great Fundraising. Wat is het bijvoorbeeld? En welke goede doelen doen er aan Great Fundraising? Net voor de lunch was er ook een opdracht die de mensen moesten invullen.

Na de lunch ben ik naar kantoor gegaan. Ik vond het heel leuk om een keer mee te maken. Ik had nog nooit stagegelopen en ben ook nooit bij zo’n masterclass geweest. Het was dus wel een beetje moeilijk, maar ik denk dat ik wel een deel heb begrepen.

Het was eerst een beetje spannend, maar ik vond het heel erg leuk en interessant. Zelf heb ik wel een bijbaan, maar ik weet natuurlijk niet hoe het nou is om een baan zoals dit te hebben. Ik vond het heel leuk dat ik deze dag mocht meemaken hoe het is om bij Nassau te werken. Ik ben toch wel blij dat school ervoor gekozen heeft om ons stage te laten lopen voor een dag.”

Hartelijk bedankt voor je hulp Kairi!